Standenbouw

Onze Meerwaarden

Ervaring

Door onze meer dan 40 jaar ervaring weten wij dat je beursdeelname meer is dan enkele standaardwandjes plaatsen. Daarom denken wij met u mee en streven ernaar om uw bedrijf of product op de beurs volledig tot zijn recht te laten komen. Vanaf de ontwerpfase tot de realisatie & afbouw kan je op ons rekenen.

CREATIEF

Wij denken out-of-the-box, en dat mag wel wel heel letterlijk nemen bij onze standenbouw. Niet enkel zorgen wij voor creatieve ideeën als uithangbord, wij denken ook na over de presentatie. De return of investment van uw product of bedrijf, voor, tijdens en na de beurs of expo.

CAD TECHNIEK

Door middel van CAD-technieken bezorgen we je een perfecte impressie van hoe je stand er zal uitzien. Daarna bekijken we de manier om dit ontwerp op een eco- & budgetvriendelijke wijze te verwezenlijken.

In onze werkplaatsen bereiden we alles voor, zodat de opbouwtijd ter plaatse tot een minimum beperkt kan worden.

Internationaal

Wij hebben internationale ervaring, de logistiek achter een internationale stand loopt bij Publi-Rent van een leien dakje. Wij zorgen ervoor dat alle documenten én materialen aanwezig zijn.  Onze standen prijken van Nederland tot Frankrijk, Duitsland, Engeland, Spanje, Italië, zelfs Amerika.

Team

Ze zorgen ervoor dat alles binnen de gestelde termijn ter plaatse is en opgesteld staat. Ons team van ervaren standbouwers staat steeds dicht bij de klant.

Voor zowel kleine als grote standen kunt u voor 100% rekenen op onze creativiteit, onze soepele service en flexibiliteit.

Maatwerk

Onze brede waaier van standbouwmaterialen laat ons toe de juiste keuze te maken voor uw specifieke wensen en toepassingen.

Ook voor belettering, visuals & audiovisuele hoogstandjes hebben we onze bekwame partners.

Ook na het evenement worden alle materialen afgebouwd & de aangekochte items bewaard voor je volgende beursdeelname. De andere materialen worden op een milieubewuste manier herbruikt of afgevoerd.

Een gepersonaliseerde stand of een basic presentatie?

We helpen je bij de keuze.

Ons ontwerpteam zijn echte meedenkers die werken binnen de grenzen van je budget.

Project in de kijker

Jody Lo - Home Luxury

Maatwerk

Dankzij onze ruime keuze van materialen konden we de beursstand van tot in de details én zo dezelfde luxe bieden zoals Jody Lo.

GEbouwd met expertise

Onze jarenlange ervaring zorgde ervoor dat de stand, snel, efficient en budget vriendelijk is opgeleverd.

meer omzet tijdens en na de beurs

Het luxe gevoel van de stand trok veel bezoekers aan en zorgde voor een optimale return of investment. Zelfs meer omzet voor de klant voor én na de beurs.

Modulair, ecologisch en constructie mogelijkheden

Wij zorgen voor een op maat gemaakte
oplossing voor uw bedrijf

Als je deelneemt aan een beurs heb je een standruimte nodig die opvalt. Het is van belang dat je bedrijf of product in een passende beurstand zit.
Bij Publi-rent kan je een op maat gemaakte beurstand kopen of huren.

We zorgen ervoor dat je beurstand modulair is zodat je foto’s of spanddoeken kan vervangen of op andere beurzen de stand terug kan opbouwen. Uiteraard zorgen we voor ecologische oplossingen en duurzame materialen.  We verzorgen steeds op maat gemaakte cad tekeningen, houtbouw, trussbouw en systeembouw beursstanden.

Publi-Rent Jody Lo CAD Tekeningen

CAD Tekeningen

Nauwkeurige op maat gemaakte CAD tekeningen geven de klant een goed beeld van hoe de uiteindelijke stand er zal uitzien.

Publi-Rent Houtbouw

Houtbouw

Houtbouw geeft een mooie natuurlijke afwerking. Wij gebruiken enkel ecologische producten in onze beurs- en expo standen.

Publi-Rent Systeembouw

Systeembouw

Systeembouw heeft het grote voordeel van snel te zijn. Dient je beursstand snel klaar te zijn? Vertrouw dan op ons modulair systeembouw assortiment.

Publi-Rent Trussbouw

Trussbouw

Voor grotere beurs- en expostanden vertrouwen wij op Truss constructies, deze kunnen een grotere draagvlakte aan en zijn ook uiterst geschikt voor zeildoeken.

St (a tot z) nd

Hoe bouwen we een mooie, opvallende én  goed functionerende beursstand op?  Een unieke uitstraling voor uw product of bedrijf.
Bekijk ons vakkundig proces via stand van A tot Z

Bouw op onze expertise

Wij zorgen voor dé beste oplossing

PUBLI-RENT

Méér dan 40 Jaar ervaring en expertise
in standenbouw en feestverhuur.

© 2018 Publi-Rent

OPENINGSUREN

Open van:
maandag tot vrijdag
voormiddag: van 8 u tot 12 u
namiddag: van 13 u tot 17 u

Gesloten op:
za - zo & feestdagen